ZBOG SPREČAVANjA ŠIRENjA KORONE: Rajaner obustavlja letove u septembru i oktobru

S.M.

27. 08. 2020. u 12:34

ЗБОГ СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА КОРОНЕ: Рајанер обуставља летове у септембру и октобру

Foto: Srna

AVIO-KOMPANIJA "Rajaner" u septembru i oktobru ove godine obustavlja letove, između ostalih, i na aerodrom u Banjaluci, zbog ograničenja kretanja u vezi sa sprečavanjem širenja virusa korona. Svakako očekujemo kraj oktobra, odnosno početak zimske sezone letenja 2020/2021. uspešnijim, poručili su izu preduzeća “Aerodromi Republike Srpske”

Takođe su pojasnili da je kompanija "Rajaner" objavila da će smanjiti svoj kapacitet letova za 20 odsto tokom septembra i oktobra, pošto su rezervacije značajno oslabile, a imajući u vidu stalnu nesigurnost u vezi sa nedavnim slučajevima virusa korona u nekim zemljama EU.

“Rajaner" je potvrdio da će se većina ovih smanjenja odnositi na učestalost, a ne zatvaranje ruta, te da će biti usredsređeni na one zemlje kao što su Španija, Francuska i Švedska, gde su nedavne stope slučajeva virusa korona dovele do povećanih ograničenja putovanja, zatim Irska, koja nastavlja sa nametanjem jedinstvene restriktivne Zelene liste, koja uvodi karantin od 14 dana za posetioce iz većine drugih zemalja EU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)