SAHRANA NA ROĐENDAN: Kod Dervente nastradao motociklista (17), samo nekoliko sati pre punoletstva

Ninko ĐURIĆ

23. 08. 2020. u 15:31

BUKVALNO samo nekoliko časova pre nego što će kročiti u punoletstvo, tragično je nastrada 17-godišnji Miloš Evđenić, iz Pojezine, kod Dervente.

САХРАНА НА РОЂЕНДАН: Код Дервенте настрадао мотоциклиста (17), само неколико сати пре пунолетства

Foto Privatna arhiva/FB

Maloletnik je život izgubio u noći između subote i nedelje, za upravljačem motocikla u sudaru sa automobilom „pasat“, u naselju Cerani na putu Derventa-Osinja.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, mladić je za vikend pripremao slavlje, a rođendan je mu je u ponedeljak 24. avgusta, kada će, najverovatnije, biti i sahranjen.

Iz Policijske uprave Doboj danas su saopštili da se, na lokalnom putu u mestu Cerani, na području opštine Derventa, u subotu oko 18,30 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo jedno lice, dok su dva učesnika nesreće povređena.

- Maloletno lice je usled zadobijenih povreda preminulo na putu do dobojske bolnice dok je lice inicijala M. K. zadobilo povrede i isto je zadržano u dobojskoj bolnici, a lice inicijala V.K. je zadobilo lake telesne povrede-saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nezvanično saznajemo da su i maloletni motociklista i vozač "pasata", čiji su incijali M. K (21), sa kojim je bio takođe 21-godišnji V. K., upravljali neregistrovanim vozilima.

-Tragedija se togodila u trenutku kada je vozač „pasata“ počeo da pretiče neko vozilo i prešao na suprotnu, levu, stranu kolovoza. U tom trenu vozeći svojom, desnom, stranom, na motociklu se pojavio Miloš, pa je došlo do direktnog sudara, koji je po njega, nažalost, bio koban - kazuje izvor „Novosti“ upućen u ovu tragediju koje je potresla ne samo Pojezinu, nego celi derventski kraj.

Foto Privatna arhiva/FB

SAHRANA NA ROĐENDAN

KAKO „Novosti“ saznaju Miloš Evđenić će biti sahranjen u ponedeljak 24. avgusta, na mesnom groblju u rodnoj Pojezini, baš na dan kada je trebao da proslavi svoj 18 rođendan prerano ugašenog života. Iza njega su ostali neutešni roditelji i sestra, kao i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Foto Privatna arhiva/FB

CRNI VIKEND ZA MOTOCIKLISTE

IZVEŠTAJI govore da je ovo bio crni vikend za motocikliste. Na putevima u Republici Srpskoj samo tokom vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su živote izgubili vozači motocikla. Osim ove saobraćajne nesreće kod Dervente, motociklisti su stradali i na području Bijeljine, Pelagićeva i Višegrada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna