BUKVALNO samo nekoliko časova pre nego što će kročiti u punoletstvo, tragično je nastrada 17-godišnji Miloš Evđenić, iz Pojezine, kod Dervente.

Amerikanac

23.08.2020. 21:52

Oba vozaca vozili neregistrovana vozila, pitanje je da li su imali vozačke dozvole. Vozac automobila je doneo odluku da pretekne drugo vozilo. Udario u motor i usmrtio drugog vozača. Rezultat odluka koje su donosili. Unistene porodice, jos jedan mlad život ugašen.

Aca

24.08.2020. 18:06

Stvar je žalostna -da žalostnija ne može biti. 2 dana pred 18.rodjendan je za Miloša knjiga zatvorena... a ko zna koliko praznih listova ostaje, koliko snova i želja zauvijek pada u vodu. I ko zna kakve planove je imao još u subotu ujutro; možda se i dogovorio sa nekim da se u srijedu vide, u petak idu u grad... ipak punoljetstvo smo svi mogli zaliti u "Imperiji", "Riu" itd.... avgust je, ali popravni ispit za ovo još nisu izmislili. -Neka mi samo neko napisi, ako sam dobro razumijela, "pasat" se je vratio na svoju desnu stranu posle preticanja i odjednom se Milos nasao pred njim iz suprotnog smijera!? Koliko razumijem je krivnja na Milosu.

STEFAN

30.08.2020. 22:32

TO JE OD MOGA BRATA DRUG! KOLIKO SAM JA SKONRTAO, NJEMU JE DOŠLA BILA DJEVOJKA 2 DANA RANIJE DA POMOGNE OKO ROĐENDANA. DONIJELA JE I POKLON ALI ETO. NESREĆAA!