SAD TE NIŠTA NE BOLI: Mala Milica izgubila najvažniju bitku

Novosti online

subota, 25. 07. 2020. u 22:37

САД ТЕ НИШТА НЕ БОЛИ: Мала Милица изгубила најважнију битку

Foto: Facebook

NA Fejsbuk stranici “Svim srcem za Milicu” objavljeno je da je devojčica, koja se hrabro borila sa teškom bolesti, preminula rano jutros.

– Krenem da pišem pa brišem, kao kasnije bih ipak, kao da će nešto da se promeni, neće nažalost. A osećam potrebu da podelimo to sa vama jer ipak smo mi jedna velika porodica koju su tuga i nesreća spojile, a takve veze su neraskidive. Jutros u 4 sata prestalo je da kuca srce naše lavice, naše ljute ratnice. Sam Bog zna koliko se borila i koliko je propatila. Spavaj anđele mirno, sad te ništa ne boli, za nas ti si pobednica. Zauvek u našim srcima anđele najlepši – napisano je na Fejsbuk stranici “Svim srcem za Milicu”.

Maloj Milici Jeličić iz Ljeskara kod Prijedora u decembru 2018. godine dijagnostikovan je tumor.

Nakon jednog ciklusa terapije u Beogradu, vraćena je u Banjaluku, gde joj se stanje stabilizovalo. Međutim, sredinom 2019. ustanovljeno je da je tumor metastazirao na kosti.

Od tada je trajala borba za njen život.

(Izvor: prijedordanas.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

stari doktor

26.07.2020. 09:43

spavaj, anđele mili, probudićeš se u raju. gde nema ni bola ni suza, već puno igre, pesme i veselja mnogih dečačiča i devojčica koi su imali tvoju tužnu sudbinu da prerano odlepršaš kao leptirić.

Novica

26.07.2020. 21:55

Iskreno saucesce porodici. Velika tuga. Zasto nema vise clanaka u novinama, na koji naci i kako se moze pomoci- donirati novac nasoj deci (srbija, r.srpska, crna gora) gde to moze? Novine su nam pune starleta i majmuna!