ODGOVOROLI NA ZAPOMAGANJE: Policija spasila ženu kraj Drine

V. M.

25. 07. 2020. u 20:40

POLICIJSKOJ stanici Bratunac, juče je oko 21,30 časova, prijavljeno je da se u selu Moštanica nadomak Bratunca , u neposrednoj blizini reke Drine, čuje ženski glas koji traži pomoć.

ОДГОВОРОЛИ НА ЗАПОМАГАЊЕ: Полиција спасила жену крај Дрине

Ilustracija - Foto: D. Pozderović

- Po prijavi su odmah postupili policajci PS, koji su u saradnji sa pripadnicima Granične policije BiH i radnicima Doma zdravlja Bratunac, kod Drine, u mestu Moštanice, pronašli šezdesetčetvorogodišnju ženu, koju su zbog nepristupačnog terena, nosilima izneli do sanitetskog vozila, odakle je prevezena u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja lekarske pomoći – rekao nam je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Policajci su i ovaj put pokazali visok stepen profesionalizma i spremnost da pruže pomoć svim sugrađanima u bilo kojoj situaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024