NAŠI HEROJI: Nakon evakuacije dve prevremene rođene bebe iz Trebinja u Beograd stiglo pismo zahvalnosti

S. M.

14. 07. 2020. u 17:04

ČLANOVI Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja zahvalilo je Helikopterskom servisu Republike Srpske i pilotima za akciju transporta u Beograd njihovih najmlađih sugrađana, Vasilija i Irini Krulj.

НАШИ ХЕРОЈИ: Након евакуације две превремене рођене бебе из Требиња у Београд стигло писмо захвалности

FOTO: Helikopterski servis RS

- Izražavamo veliki zahvalnost Helikoterskom servisu i našim pilotima koji stavljaju na raspolaganje svoje ljudske i tehničke resurse i pomažu u spasavanju života, u našem slučaju naših najmlađih. Posebnu zahvalnost upućujemo direktoru Helikopterskog servisa Bobanu Kusturiću. Ovo je samo jedna od intervencija Helikoterskog servisa za pomoć našim najmlađim sugrađanima i na tome smo im neizmerno zahvalni - navodi se u pismu zahvalnosti iz ovog udruženja povodom jučerašnje medicinske evakuacije prevremeno rođenih beba iz Trebinja.

FOTO: Helikopterski servis RS


U saopštenju se naglašava da je ovo još jedan dokaz da se samo zajedničkim delovanjem može ostvariti uspeh.

- Kada znamo da nam je 24 časa dostupna pomoć Helikopterskog servisa Republike Srpske u mnogo manjoj meri brinemo zbog mogućih komplikacija koje se dešavaju u visokorizičnim trudnoćama i kod prevremeno rođenih beba. Zahvaljujući brzoj interevenciji naših pilota, znamo da će sve proći uspešno i s toga još jednom veliko hvala za naše heroje, ističe se u pismu zahvalnosti upućenom Helikopterskom servisu Srpske.

FOTO: Helikopterski servis RS


Dve bebe iz Trebinja, Vasilije i Irina Krulj, koje su rođene pre vremena u Podgorici, prevezene su juče helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske na Institut za neonatalogiju u Beogradu.

FOTO: Helikopterski servis RS

Evakuacija Vasilija i Irine uspešno je obavljena zahvaljujući timu Helikopterskog servisa Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)