NEŠIĆ PREDAO PAPIRE TUŽILAŠTVU O KRISTIJANU ŠMITU: Vreme je da saznamo ko je vlasnik BiH

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

16. 10. 2023. u 13:03

MINISTAR bezbednosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić predao je Tužilaštvu BiH sve relevantne dokaze o protivzakonitom ponašanju Kristijana Šmita i njegovog obezbeđenja, a koje su prikupile bezbednosne agencije, rečeno je" Novostima" u tom resoru Saveta ministara BIh.

НЕШИЋ ПРЕДАО ПАПИРЕ ТУЖИЛАШТВУ О КРИСТИЈАНУ ШМИТУ: Време је да сазнамо ко је власник БиХ

foto v mitrić

- Vreme je da stvari izađu na površinu i da dobijemo odgovore na pitanja koja javnost dugo očekuje. Da li pravosuđe u BiH postupa po informacijama i dokazima legitimnih institucija BiH ili je fontana za ispunjavanje želja nelegitimnih pojedinaca. Vreme je da saznamo ko je vlasnik BiH? Da li su to Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali koji biraju svoje predstavnike da upravljaju zemljom, ili je vlasnik jedan čovek, stranac. Da li su poslanici u Predstavničkom domu PS izabrani od naroda da donose zakone, kao jedini ovlašćeni ili su izabrani da “statiraju u kukuruzu”, a zakone da nameće onaj ko na to nema pravo. Ako ostavimo po strani Srednji vek, u BiH su vrhovna vlast bili stranci u vreme austrougara ali je tada bila proglašena aneksija BiH - kazao je Nešić.

Bili su, kaže Nešić, "za vreme Drugog svetskog rata, ali je tada bila proglašena okupacija BiH".

- Odnosom Tužilaštva BiH prema danas dostavljenim dokazima pokazaće se da li je BiH proglašena protektoratom i kolonijom ili je suverena država - zaključio je Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave