ŠTEDE VODU SVAKI DAN: Banjalučki "Vodovod" zbog enormne potrošnje najavio redukcije

D. M.

17. 07. 2023. u 07:00

BANjALUČKI "Vodovod" najavio je proširenje redukcija zbog neracionalne potrošnje, pa će svaki dan biti zatvarani cevovodi prema Dragočaju, Slatini, Piskavici i Potkozarju, a svako drugo veče prema Krminama i Aginom selu da bi vode imali Ljubačevo, Javorani i Memići.

ШТЕДЕ ВОДУ СВАКИ ДАН: Бањалучки Водовод због енормне потрошње најавио редукције

Foro: S. Mišljenović

Redukcije su najavljene svaki dan od 19.00 do sutradan u 7.00 na cevovodu Dragočaj, od 20.00 do sutradan u 8.00 na cevovodu Slatina, te od 18.00 do 7.00 sutradan na cevovodu Piskavica i Potkozarje.

- Svako drugo veče zatvaramo cevovode od 22.00 do 12.00, sutradan prema Krminama i Aginom Selu, da bi vode imali Ljubačevo, Javorani i Memići - saopšteno je iz "Vodovoda".

Apel potrošačima

NE prestajemo da apelujemo na potrošače, ali potrošnja se ne smanjuje, već se povećava. Stoga nemamo drugog izbora nego da proširimo plan redukcija, koje su poslednji alat za kojim potežemo i trudimo se da ih isplaniramo, kažu u "Vodovodu".

U saopštenju se navodi da će cevovodi Šućuri i Mandići biti zatvoreni od 9.00 časova do sutradan u 9.00 da bi vodu dobili Donja Kola i Rekavice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!