DODIK: Ako Bećirović prihvata Dejtonski sporazum, nemamo nikakav problem

Novosti online

22. 04. 2023. u 15:38

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik poručio je Denisu Bećiroviću da se ne igra Republikom Srpskom i Srbima.

ДОДИК: Ако Бећировић прихвата Дејтонски споразум, немамо никакав проблем

Foto: V. Tripić

- Mi nismo spremni da žrtvujemo mir ni za šta, pa ni za Republiku Srpsku, ali nismo spremni da žrtvujemo Republiku Srpsku za neustavnu BiH. Ako Bećirović prihvata Dejtonski sporazum, nemamo nikakav problem, no ako misli kao i ostali muslimanski političari da će jedno govoriti drugo raditi mora da zna da to neće proći. Republika Srpska će se šititi pravom i u miru, jer imamo dovoljno mehanizama da se zaštitimo - naglasio je Dodik u reagovanju na optužbe Bećirovića na račun predsednika Srpske.

Dodik je rekao da su lažne mirotočive poruke koje šalju, a rade sve da naruše mir, stara muslimanska matrica.

Naglasio je da će BiH biti ili ustavna ili je neće biti i što pre to da shvate i Bećirović i ostali koji ga ohrabruju.

- Na kraju bih mu poručio da se ne igra velikim rečima i preti tuđim oružjem. Mi smo svoju zemlju jednom odbranili, odbranićemo je svaki put - naglasio je predsednik Srpske.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu