OPTUŽEN ZMAJ OD ŠIPOVA: Ugrozio sigurnost Jelene Trivić i Branislava Borenovića

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

27. 12. 2022. u 14:14

OKRUŽNO javno tužilaštvo u Banjaluci optužio je Iliju Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova za ugrožavanje sigurnosti kandidatkinje za predsednicu Republike Srpske Jelenu Trivić i Branislava Borenovića, lidera PDP-a, potvrdio nam je njegov advokat Dušan Tomić.

ОПТУЖЕН ЗМАЈ ОД ШИПОВА: Угрозио сигурност Јелене Тривић и Бранислава Бореновића

FOTO: Ata images

Predmet je posle podnete krivične prijave dvoje stranačkih funkcionera prvo bio u rukama Tužilaštva BiH, a onda je dodeljen OJT u Banjaluci, kaže Tomić.

- Na snimku se čuje da Ilija i ne zna tačno prezime i ime lidera PDP-a. Neko ga je provocirao i ispalo mu je iz glave to što tužilac smatra ugrožavanjem sigurnosti. Šta on može da učini tim funkcionerima partije? Ne može ništa. A ako je spomenuo ubistvo, mislio je na političko, a ne na ono u klasičnom smislu te reči - kaže Tomić.

Na suđenju će se utvrđivati i u kakvom je agregatnom stanju bio Grahovac i ko ga je i zašto snimao neovlašćeno. Poziv na ubistvo ipak deluje jezivo, pa će biti sigurno sagledano sa svih strana kako bi se ustanovilo šta je zapravo učinio poznati farmer i rijaliti igrač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri