"AKO ME UBIJU, TO SU URADILI AMERIKANCI": Dodik o sramnoj odluci Vašingtona i kriminalnoj hobotnici u BiH

Novosti online

05. 01. 2022. u 22:22

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik je na konferenciji za novinare, povodom činjenice da su mu Amerikanci uveli sankcije, rekao da je tačno da se suprostavlja Ustavnom sudu BiH, jer je on davno trebalo da funkcioniše bez stranaca.

АКО МЕ УБИЈУ, ТО СУ УРАДИЛИ АМЕРИКАНЦИ: Додик о срамној одлуци Вашингтона и криминалној хоботници у БиХ

Foto: Tanjug/Fena/Hazim Aljović

- Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali kriminalnu hobotnicu, čiji deo je bio Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza. I sada on priča o korupciji u BiH. Ali, ostaćemo usmereni ka tome da održimo stabilnost RS. Svaka druga politika znači nestanak RS. Sprovodićemo zaključke Narodne skupštine RS. Razgovarao sam sa predsednikom Vučićem, on je potvrdio da Srbija neće stati iza bilo kakvih sankcija. Nema nikakvog uznemiravanja sa naše strane. Nemam ništa sa ATV-om. Nikada nisam u životu pozvao bilo kog novinara ATV-a, RTS-a, ni BN-a da bih ja uređivao neke vesti. Ovo mi liči na onu situaciju kada je Huso zaveo svoju kumu. Kada su se našli u ljubavnom činu, ona kaže: "Haso, hajd me poljubi. On joj kaže: Šta je s tobom, mi ne bi smeli ni ovo da radimo, a kamo li da te ljubim." Tako vam je sa Amerikancima - rekao je Dodik.

Potom je poručio da, što se tiče Amerikanaca, ostalo je još samo "da ga ubiju".

- Poručujem javnosti, ako se to desi, želim da kaže da su to uradili Amerikanci, uz asistenciju Britanaca - poručio je Dodik.

On je rekao da je "sasvim slučajno" danas u SAD i ministarka spoljnih poslova Nemačke, što znači da će ona nastaviti da prati politiku SAD.

- Ali, ja ću da nastavim da pratim svoju politiku. Ja sam demokratski izabran predstavnik, a oni što rade je nasilje. Kako je moguće da se Bajden bavi korupcijom, a poznate su korupcionaške aktivnosti njegove porodice – poručio je Dodik.

BONUS VIDEO: Inckov zakon - kraj Srpske ili raspad Bosne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije