NAKON SEDAM GODINA: Meštani Česme konačno dobijaju most

S. M.

16. 11. 2021. u 16:33

GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković razgovarao je danas sa rukovodstvom preduzeća "Putevi Republike Srpske" o realizaciji više zajedničkih projekata na području ovog grada, te najavio da bi naredne godine mogla početi izgradnja mosta u naselju Česma nakon sedam godina čekanja.

НАКОН СЕДАМ ГОДИНА: Мештани Чесме коначно добијају мост

foto Grad Banjaluka

Stanivuković je rekao da će do kraja godine biti završene sve procedure za pokretanje javne nabavke za izgradnju mosta u ovom naselju, saopšteno je iz Gradske uprave.

On je najavio da će do kraja godine biti potpisan i memorandum o saradnji između preduzeća "Putevi Republike Srpske" i grada Banjaluka, kako bi već naredne godine počela izgradnja mosta nakon sedam godina čekanja.

"Razgovarali smo i o drugim važnim infrastrukturnim projektima poput izgradnje kanalizacije u Karađorđevoj ulici, gdje ćemo od preduzeća Putevi Republike Srpske dobiti sve potrebne saglasnosti, te o izgradnji trotoara na magistralnim putevima širom grada, kako bi se povećala bezbjednost naših sugrađana", poručio je gradonačelnik Banjaluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024