ŠAKA U OKO: Osuđivana dilerka udarila policajca

O.M.

16. 11. 2021. u 15:08

PAMELA Dukić iz Gradiške, koja je nedavno osuđena zbog dilanja droge, uhapšena je jutros nakon što je pijana šakom u oko udarila policajca ispred jednog kafića u Gradišci.

ШАКА У ОКО: Осуђивана дилерка ударила полицајца

FOTO: MUP RS

Kako saznajemo napad se dogodio jutros u 10 časova ispred kafića u ulici Nikole Tesle. Dukićeva je prvo verbalno napala policajcku koju je videla na ulici. Došlo je do rasprave tokom koje su naišla još dva policijska službenika, koji su je upozorili da ne ometa javni red i mir. Dukićeva je tada nasrnula na jednog policajca i pesnicom ga udarila u oko. Nakon toga je uhapšena i sprovedena u stanicu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imala 2,55 g/kg u organizmu.

- P.D. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnja da je izvršila krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Ona je prvo verbalno, a potom fizički napala policijske službenika pri čemu je jedan policajac povređen - rekla je portparol PU Gradiška Vesna Vučić.

O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo da se protiv Dukićeve dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

- PU Gradiška osuđuje svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja - rekla je Vučić.

Inače, Pamela Dukić je 26. oktobra ove godine nepravosnažno osuđena na dve i po godine zatvora zbog neovlaštene trgovine drogom u predmetu ”Merlin 2”. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!