ŠUKAL RAZREŠEN DUŽNOSTI: Nedoličnim ponašanjem naneo štetu ugledu Vlade Republike Srpske

S. M.

16. 11. 2021. u 13:52

VLADA Republike Srpske održala je danas telefonsku sednicu na kojoj je, zbog nedoličnog ponašanja kojim je naneo štetu ugledu Vladi Republike Srpske, razrešila Marka Šukala dužnosti pomoćnika generalnog sekretara za pravne i opšte poslove.

ШУКАЛ РАЗРЕШЕН ДУЖНОСТИ: Недоличним понашањем нанео штету угледу Владе Републике Српске

FOTO SRNA

Podsećanja radi, Marko Šukalo (28) iz Gradiške, savetnik Milorada Dodika u SNSD-u i pomoćnik Generalnog sekretara Vlade Republike Srpske za pravne i opšte poslove, uhapšen je proteklog vikend zbog posedovanja kokaina i ekstazija. U PU Banjaluka su naveli da je Šukalo uhapšen kada je prilikom racije u jednoj piceriji u centru grada kod njega pronađena droga.

- Prilikom racije u ugostiteljskim objektima u Banjaluci zbog posedovanja droge slobode su lišeni tri osobe, među kojima i M. Š., kod koga je pronađeno i oduzeto 0,8 grama belog praška nalik kokainu i tableta ekstazija - rekla je portparolka PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Kako saznajemo, Šukalo je uhapšen u petak u 23.10 časova i sproveden u stanicu. U trenutku racije je bio s društvom, ali ni kod koga od njih droga nije pronađena.

Ubrzo je sproveden u stanicu i prilikom saslušanja inspektorima je izjavio da je drogu posedovao za ličnu upotrebu.

Nakon obrade Šukalo je pušten na slobodu i protiv njega će biti podnesen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog posedovanja droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu