PEDOFILU DVE GODINE ZATVORA Devojčicu pokušao prisiliti na seks

O.M.

25. 10. 2021. u 18:30

MILE V. iz Kotor Varoša osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na dve godina zatvora zbog pokušaja obljube 12-godišnje devojčice u oktobru 2018. godine.

ПЕДОФИЛУ ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА Девојчицу покушао присилити на секс

D.Pozderović

Presuda je izrečena u ponovljenom postupku, budući da je Vrhovni sud RS ukinuo prvostepenu presudom kojom je Mile V. bio osuđen na pet godina zatvora.

U optužnici se navodilo da je Mile V. devojčicu, koja mu je komšinica i koju je poznavao, presreo i pokušao je naterati na seksualni odnos. Devojčicu je navodno video u društvu jednog momka i zapretio joj je da će to reći njenim roditeljima, ukoliko ne bude imala polni odnos s njim. Žrtvi je rekao da ode kući da se okupa i da dođe u njegov apartman.

Kada je devojčica pokušala pobeći, zgrabio ju je za rukav duks i povukao prema sebi. Devojčici je iz džepa ispao mobilni telefon koji se razbio, a ona se uhvatila za ogradu kako je napasnik ne bi dalje vukao. Međutim, optuženi joj je prišao s leđa, stavio joj ruke na telo i pokušao je poljubiti. Ona je to sprečila tako što je usta prekrila rukom.

Optuženi joj je ponovio da dođe kod njega u apartman, preteći da će svima pričati nešto ružno o njoj. Upozorio ju je i da nikome ne sme pričati o tome što se dogodilo. Devojčica se potom uspela oteti i pobeći kući i sve ispričati roditeljima, koji su sve prijavili policiji, nakon čega je uhapšen. U kaznu mu je uračunat mesec dana koji je proveo u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima