ALKOHOL ODNEO JOŠ JEDAN ŽIVOT: Teška saobraćajna nesreća kod Doboja, poginuo suvozač - bivši fudbaler (FOTO)

LJ. ĐURIĆ

20. 09. 2021. u 21:30

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći između Doboja i Modriče u naselju Božinci Donji stradao je suvozač u vozilu "škoda" Pavle Nikolić (32), dok su vozač Dalibor P. (43) i duga dva putnika u vozilu Alen S. (45) i Dalibor M.(46) teško povređeni.

АЛКОХОЛ ОДНЕО ЈОШ ЈЕДАН ЖИВОТ: Тешка саобраћајна несрећа код Добоја, погинуо сувозач - бивши фудбалер (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/FK "Pridjel"

Istragom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je sletela s puta i prevrnula se "škoda" u kojoj je nastradali muškarac bio sa još tri osobe.

- Nesreća se desila u nedelju oko 22.45 časova, u mestu Božinci Donji. P.N. je smrtno stradao na mestu, dok su ostali putnici povređeni ukazana im je lekarska pomoć u dobojskoj bolnici. Kod D.P. je 1, 64 g/kg alkohola u krvi, kod A.S. 1, 15 g/kg, a kod D.M. 1, 92 g/kg - saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Prema informacijama "Novosti", putnici u vozilu su taj dan putovali sa ekipom OFK "Pridjel" u Podnovlje na utakmicu. Prijatelji nastaradalog kažu da je pobeda na utakmici bila razlog što su odlučili da se malo provedu i popiju “koju više” u obližnjem ugostiteljskom objektu. To se pokazalo kao kobna greška, koja će njihovog prijatelja koštati života.

Tek će istragom biti utvrđeni detalji tragedije i kako je zapravo do nesreće i došlo.

Zbog ove nesreće su se oglasili iz OFK "Pridjel" i izjavili saučešće porodici nastradalog.

Foto: Fejsbuk/FK "Pridjel"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)