NESTALA MARIJA ČEKIĆ: Banjalučka policija traga za ženom iz Donjih Kola

O. M.

16. 09. 2021. u 12:12

BANjALUČKA policija traga za Marijom Čekić (68) iz Donjih Kola koja je nestala 14. septembra i poziva sve građane koji imaju informacije o njenom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj 122.

НЕСТАЛА МАРИЈА ЧЕКИЋ: Бањалучка полиција трага за женом из Доњих Кола

Foto: Privatna arhiva

U PU Banjaluka navode da se Čekićeva 14. septembra udaljila od kuće oko osam časova ujutro. Poslednji put je viđena oko 11 časova u zaseoku Koprene, od kada joj se izgubio svaki trag.

- Nestala je starosti 68 godina, visine oko 160 cm, težine oko 70 kilograma, srednje telesne konstitucije i prosede kratke kose. Na sebi je imala majicu kratkih rukava, crveni džemper dugih rukava, crnu trenerku i plavi šešir. Sporo se kreće, uz pomoć štapa - rekla je portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

Pozvala je sve građane da pomognu u njenom pronalasku i policiji dojave ukoliko uoče nestalu Čekić ili dođu do bilo kakvih saznanja o njenom kretanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)