TRI PRIJEMA ZA VIKEND: Najnoviji epidemiološki presek za Bijeljinu

V. M.

23. 08. 2021. u 16:12

U KOVID bolnici u Bijeljini na lečenju je 12 bolesnika, od kojih je troje na respiratoru, a na kiseoničkoj terapiji je petoro bolesnika. U toku vikenda bilo je tri prijema.

ТРИ ПРИЈЕМА ЗА ВИКЕНД: Најновији епидемиолошки пресек за Бијељину

Foto: V. Mitrić

- Većina hospitalizovanih u Kovid bolnici imaju teže kliničke slike. Činjenica da svakodnevno postoje novi prijemi ukazuje na ozbiljnost situacije - rečeno je nakon sastanka Kriznog štaba Bolnice.

U protekla 24 sata u Bijeljini su registrovane četiri osobe pozitivne na virus korona.

Epidemiološka situacija u gradu je nepovoljna, jer je stopa pozitivnosti testiranih osoba u Higijensko – epidemiološkoj službi Doma zdravlja Bijeljina visoka.

- Apelujemo na građane da poštuju propisane mere zaštite od infekcije virusom korona, te da iskoriste priliku da se, dok traje masovna imunizacija u Republici Srpskoj, vakcinišu i time zaštite od pojave težeg oblika COVID-19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)