NESVAKIDAŠNJA KRAĐA U STANARIMA: Sedamnaestogodišnjak s ukradenim taksijem sleteo sa kolovoza- šteta 17.000 KM (FOTO)

N. ĐURIĆ

05. 08. 2021. u 13:59

MALOLETNIK je zadobio povrede nakon što je sleteo sa kolovoza upravljajući taksi vozilom "škoda" koje je prethodno ukrao u Cerovici kod Stanara.

НЕСВАКИДАШЊА КРАЂА У СТАНАРИМА: Седамнаестогодишњак с украденим таксијем слетео са коловоза- штета 17.000 КМ (ФОТО)

FOTO: N.Đ.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da je maloletniku ukazana „potrebna lekarska pomoć“, a potom je uz pratnju članova porodice odvezen na dalje lečenje na Odelenje neuropsihijatrije bolnice Doboj.

Iz policije su naveli da je maloletnik u sredu oko 14.00 časova iskoristilo nepažnju vlasnika taksi vozila čiji su inicijali Lj.L. sa područja opštine Stanari, seo u njegovo vozilo i udaljio se sa lica mesta, odnosno pobegao.

Ubrzo nakon toga usled neprilagođene brzine sletio je sa kolovoza.

FOTO: N.Đ.

Taksi vozilo se nalazilo parkirano pored puta u mestu Cerovica, na području opštine Stanari, od kojeg je vlasnik bio udaljen svega 15 metara.

- Sve se odigralo iznenada i na zaprepašćenje ne samo taksiste. Njegovo vozilo je bilo upaljeno dok je razgovarao sa nekim prolaznikom, i ne sluteći na namere momčića koji je zagledao i vrzmao se oko taksija. Dečkić je iznenada uletio u vozilo, dodao gas i pobegao. Međutim, ubrzo je, zbog prebrze vožnje, sletio sa kolovoza, vozeći se i prevrćući presušenim koritom potoka Ciganka i potom završio u njivi. Šteta na vozilu je totalna, a vlasnik je procenjuje na oko 17.000 maraka - kazuje izvor „Novosti“ upućen u ovaj nesvakidašnji slučaj.

Maloletnik, za koga nezvanično saznajemo da se još ranije lečio od zdravstvenih tegoba, je srećom zadobio lakše telesne povrede, tačnije ogrebotine.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Stanari. A o slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da događaj ima obeležje krivičnog dela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta