KAMERAMA ŠPIJUNIRAO STANARKE: U Srpskoj uhapšen Mladen J. jer je snimao studentkinje kojima je izdavao stan

O. M.

09. 07. 2021. u 08:12

MLADEN J. (40) iz Stanara u Republici Srpskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je dva meseca tajno snimao studentkinje kojima je iznajmio stan u Banjaluci, nakon kriminalističke obrade je pušten da se brani sa slobode.

КАМЕРАМА ШПИЈУНИРАО СТАНАРКЕ: У Српској ухапшен Младен Ј. јер је снимао студенткиње којима је издавао стан

Kamere je bilo teško uočiti / Foto ilustracija

Ovaj manijak je uhapšen nakon što su devojke posumnjale da ih stanodavac snima pomoću špijunskih kamera u stanu u banjalučkom naselju Ada, o čemu su odmah obavestile policiju.

Kamere je, kako saznajemo, postavio pod izgovorom da se radi o senzoru za dim. Čim su posumnjale da se radi o kamerama devojke su sve prijavile policiji, koja je po nalogu tužilaštva izvršila pretres i u stanu otkrila čak četiri špijunske kamere.

- Kamere su najverovatnije postavljene 15. maja kada je Mladen J. došao u stan i pod izgovorom da se radi o senzoru za dim, postavio kamere. Instalirao ih je u spavaću sobu, ali i druge prostorije. Jednu je čak sakrio u televizoru. Radi se o minijaturnim uređajima koji su bili dobro sakriveni i zaista ih je bilo teško uočiti - kaže izvor iz policije.

Prema rečima našeg sagogovornika, kamere u stanu su sve vreme bile aktivne.

U PU Banjaluka navode da se Mladenu J. na teret stavlja da je počinio krivično delo neovlašteno fotografisanje, za koje je zaprećena kazna do godinu dana zatvora. Sa svime je upoznato Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje je naložilo da im se, po kompletiranju predmeta, protiv Mladena J. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

GDE SU ZAVRŠILI SNIMCI

ZASAD nije poznato šta je Mladen J. uradio sa snimcima, što je predmet dalje istrage. Proverava se da li je snimke zadržao za sebe ili je možda pokušao da ih zloupotrebi, postavljajući ih na internet stranice za odrasle.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!