DODIK ODGOVORIO NA BAKIROVE PRETNJE OSVETOM: Alija je žrtvovao mir za BiH, a ovaj bi ga žrtvovao za osvetu

Novosti online

31. 07. 2021. u 19:18

LIDER SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da Bakir Izetbegović ne propušta priliku da uznemiri narode u BiH, a posebno to čini na obeležavanjima ratnih godišnjica, poput današnje u Gacku.

ДОДИК ОДГОВОРИО НА БАКИРОВЕ ПРЕТЊЕ ОСВЕТОМ: Алија је жртвовао мир за БиХ, а овај би га жртвовао за освету

Foto: Nezavisne novine

- Kada s takve manifestacije čujete da će Bošnjaci da se osvete, onda nama u Republici Srpskoj ne pada ništa drugo na pamet nego da bi i Bakir, kao i otac mu, opet žrtvovao mir. Onaj je žrtvovao mir za BiH, a ovaj bi ga žrtvovao za osvetu - istakao je Milorad Dodik upitan da prokomentariše današnje Izetbegovićeve pretnje upućene Srbima.

Predsednik SNSD-a je rekao da je indikativno da svi pozivi muslimanskih i političkih i verskih autoriteta za mirom i praštanjem nekako završe s osvetom, tako da nikada nismo načisto da li su željni mira ili osvete.

- Svojatanje NATO saveza, SAD i EU od strane Izetbegovića govori nam i na čije savezništvo on računa i čijim oružjem nas zastrašuje. Republika Srpska je posvećena miru, razvoju i unapređenju životnog standarda. Mi ne razmišljamo o osveti, niti bi da zveckamo oružjem, ni svojim ni tuđim - poručio je Dodik.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)