BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI "DRUGIM POLUVREMENOM": Da se osvetimo na svoj način, NATO je ovde

Novosti online

31. 07. 2021. u 16:53

LIDER SDA Bakir Izetbegović tvrdi da su muslimani postali nezaobilazan faktor na Balkanu.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ ПРЕТИ ДРУГИМ ПОЛУВРЕМЕНОМ: Да се осветимо на свој начин, НАТО је овде

Foto: EPA

– Ovih dana počinje neko drugo poluvreme. Neće ono biti vojno. Učinićemo sve da ono bude političko i da polako nadjačamo i da se na svoj način osvetimo. Naša osveta će biti da ćemo napraviti jedno uređeno društvo, jednu evropsku zemlju u kojoj će biti civilizacijski odnosi – tvrdi Bakir Izetbegović.

Navodi da su muslimani postali nezaobilazan faktor, ne samo u BiH nego na Balkanu.

– Nema više nijednog pitanja da, kada računaju šta će se desiti i kada razmišljaju šta će uraditi, u formulu ne ubace i bošnjački narod – poručio je Izetbegović.

On je naveo da je NATO u BiH.

- Ovde su Amerikanci i Evropljani. Nigde otići neće – izjavio je Izetbegović u Gacku na godišnjicu formiranja muslimanskog bataljona „Šargan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024