ONA JE NOSILAC EKSTREMNIH I ZAOSTALIH POLITIKA: Goran Selak - Pokušaj dijaloga sa Turkovićevom je gubljenje vremena

S. M.

20. 07. 2021. u 00:09

BILO kakav pokušaj diplomatskog dijaloga sa osobom poput ministarke Turković je gubljenje vremena.

ОНА ЈЕ НОСИЛАЦ ЕКСТРЕМНИХ И ЗАОСТАЛИХ ПОЛИТИКА: Горан Селак - Покушај дијалога са Турковићевом је губљење времена

Foto:

Ona se više puta dokazala kao nosilac ekstremističkih i zaostalih politika, poručio je narodni poslanik i predsednik SPS Goran Selak.

- Radi se o osobi za koju stravični zločini odreda „El Mudžahid" i njihovih komandanata predstavljaju „odbranu od najezde zločinaca". Koja Srbe naziva „agresorima", a Srpsku poredi sa nacističkom Nemačkom i koja skoro svakim potezom izaziva međunarodne skandale. Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin za nju predstavljaju predalek politički, diplomatski i državnički nivo, a realno, svaki pokušaj dijaloga sa takvom osobom je čisto gubljenje vremena. Turkovićeva je predstavnik politike kojoj je svrha destrukcija, dizanje tenzija, raspirivanje mržnje i održavanje sna o ukidanju Republike Srpske među ekstremnim i neobrazovanim delom glasačkog tela. Srećom, takve politike je većim delom pojelo vreme. Takva propaganda je prejeftina i prenaivna za mlade generacije i za nadati se da ćemo u skorije vreme među bošnjačkim političkim predstavnicima imati relevantne sagovornike na temu budućnosti, saradnje i razvoja - istakao je Selak.

Turkovićeva je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se ogradi od izjave ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina da će se ujedinjenje Srba desiti mirnim putem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024