SREĆKA MU DONELA "PEŽO 208": Srpčaninu Slobodanu Ugrenu posrećilo se "greb-greb" kockanje

O. NIKIČEVIĆ

05. 07. 2021. u 17:10

IAKO nije veliki ljubitelj igara na sreću kao što je loto, jer kaže ne voli dugo da čeka na izvlačenje, 39-godišnji Slobodan Ugren iz Srpca, pre nekoliko dana, na brzinu je u kiosku u toj varoši kupio desetak srećkica na grebanje i doživeo nešto što drugi godinama sanjaju.

СРЕЋКА МУ ДОНЕЛА ПЕЖО 208: Српчанину Слободану Угрену посрећило се греб-греб коцкање

foto Privatna arhiva

- Izašao sam iz firme "Dijana tekstil" da za sebe i moje kolege kupim osvežavajuće piće da utolimo žeđ na velikoj vrućini. Prekoputa prodavnice nalazi se kiosk "Lutrije RS" pa me prosto neka pozitivna energija usmerila da kupim srećke na grebanje. Kada sam je ogrebao i video šta se otvorilo nastalo je pravo veselje među mojim drugovima, a još više kod kuće kada sam saopštio da sam dobio novi automobil "pežo 208". Najviše su se obradovale majka Ljubinka i sestra Željana, koja je ovih dana napunila 18 godina - kaže Slobodan i dodaje da će joj na poklon dati svoj dosadašnji polovni "rover 25", pod uslovom da što pre položi vozački ispit za koji će on snositi troškove.

Slobodan je nedavno na veliki praznik Vidovdan, tačno u podne, u Banjaluci od predstavnika "Lutrije RS" i firme "Verano motors" dobio ključeve i preuzeo automobil vredan oko 30.000 maraka i taj čin kaže nikada neće zaboraviti.

- Svi porezi i takse za automobil platio je organizator izvlačenja, a ja sam snosio samo troškove tehničkog pregleda i registracije u Policijskoj stanici Srbac - kaže Slobodan i dodaje da je mogao da bira tri boje i odabrao je metalik crnu koja mu više odgovara od žute i crvene.

TEK SLEDI ČAŠĆAVANjE

SREĆNI dobitnik Slobodan Ugren kaže da još nije završio sa čašćavanjem, a među dragim osobama naći će se i prodavačica u kiosku "Lutrije RS" Dragana Stanišljević, koja nam je rekla da se, takođe, raduje sa svakim Srpčaninom kada mu se posreći kupovina srećki ili igranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!