NASTAVLJENA CRNA SERIJA U PRNJAVORU: U dva dana u dve nesreće, povređeno pet osoba - poginula starica

N. ĐURIĆ

22. 06. 2021. u 15:16

NASTAVLjENA je crna serija na putevima Prnjavora, gde je samo u dva dana u istom naselju u dve saobraćajne nesreće, uz materijalnu štetu na automobilima i motociklima, povređeno pet osoba, od kojih je jedna preminula.

НАСТАВЉЕНА ЦРНА СЕРИЈА У ПРЊАВОРУ: У два дана у две несреће, повређено пет особа - погинула старица

Foto: N. Đurić

Povređena su i dvojica 17-godišnjih motociklista a poginula je 81-godišnja starica.

U današnjem (utorak) saopštenju Policijske uprave Banjaluka navedeno je da su u teškom sudaru automobila i dva motocikla na regionalnom putu Prnjavor-Srbac, povređene tri osobe.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je lice čiji su inicijali M. J. iz Prnjavora sa automobilom “reno” i dva maloletna lica sa motociklima “honda”. Njima je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor-saopšteno je iz PU Banjaluka.

OBAVEŠTENO TUŽILAŠTVO

IZ Policijske uprave Banjaluka saopštili su da su o ovim saobraćanim nesrećama na području Prnjavora obavestili Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci. Nakon izvršenog uviđaja i veštačenja, očekuje se i pokretanje istrage.

"Novosti" saznaju da je lakše telesne povrede zadobio vozač „renoa“ Momir J. (59), kao i malodobni D. A. (17) vozač "honde", dok je teže telesne povrede zadobio Š. M. takođe 17-godišnji vozač drugog motocikla "honda".

Nesreća se dogodila u ponedeljak uveče u 21,30 časova u Velikoj Ilovi.

Samo dan ranije, u nedelju oko 13 časova, na regionalnom putu u ovom istom prnjavorskom naselju poginula je 81-godišnja Sava Knežević, iz Drvara, kada je automobil u kojem je bila suvozač sleteo sa puta.

Da tragedija bude veća, automobilom „škoda felicija“ je upravljao njen sin Milan Knežević (59), nastanjen u Banjaluci.

Kako "Novosti" saznaju dodatna tragedija je i u tome da je sin vozeći majku bukvalno bio "mrtav pijan" za volanom. Nezvanično saznajemo da je Knežević, navodno, imao čak oko 3,5 promila alkohola u krvi.

– On je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta. Zatim je nastavio da vozi kanalom dok se nije zabio u betonski stub. To je bilo kobno za njegovu majku, koja je preminula na put za Klinički centar u Banjaluci, dok je sin prošao sa lakšim telesnim povredama–kazuje naš izvor upućen u ovu tragediju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)