NAJLEPŠA VEST PRVOG DANA 2024: Dvanaesta beba u porodici kod Trstenika stigla kući! (FOTO)

S.BABOVIĆ

01. 01. 2024. u 09:39

BEBA Dimitrije, koja je rođena 12. decembra u Kruševcu kao 12-o dete u porodici Šućurović iz Stublica kod Trstenika, stigla je kući!

НАЈЛЕПША ВЕСТ ПРВОГ ДАНА 2024: Дванаеста беба у породици код Трстеника стигла кући! (ФОТО)

Foto:Porodicna arhiva

Dečak, koji je po dolasku na svet imao 4,75 kilograma bio je dve nedelje u UKC Kragujevac zbog gutanja plodove vode. Posle oporavka, presrećni roditelji, Ivana i Dragan, dovezli su ga iz bolnice.

Foto:Porodicna arhiva

- Svi ćemo biti zajedno za vreme praznika, nama je Nova godina donela najveću sreću - kaže oduševljeni otac Dragan Šućurović.

- Beba je morala da bude u bolnici dok ojača i svakog dana smo se nadali da će je pustiti. Dogodilo se baš za Novu godinu!

Mama Ivana je stala na svoje noge posle dvanaestog porođaja. Sva braća i sestre malog Dimitrija nestrpljivo su čekali povratak "najnovije" bebe. 

Foto:Porodicna arhiva

Šućurovići imaju Anđelu (18), Milicu (17), Jovana (16), Uroša (14), Emiliju (11), Nataliju (10), Tamaru (8), Veljka(7), Iliju (6), Anastasiju (4), Vasilija (1) i sada, Dimitrija. Sa rođenjem dvanaeste bebe, a šestog sina, Šućurovići su "izjednačili" broj kćerki i sinova, imaju ih po šest.

U znak ove male "pobede" dečaka, koja je donela ravnopravnost u kući, svi sinovi su se fotografisali sa tatom i poručuju da će uvek brinuti o mami i sestrama.

Foto:Porodicna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)