JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU I VRLO UKUSAN: Bezglutenski kukuruzni hleb, dobar izbor za doručak ili užinu
Bezglutenski kukuruzni hleb je jednostavan za pripremu i vrlo ukusan. Dobar izbor za doručak ili užinu.
Sastojci:
240 g kukuruznog brašna
50 g šećera
2 kašičice praška za pecivo
prstohvat soli
4 velika jajeta, sobne temperature, umućena
260 ml bademovog mleka
79 ml ulja
Recept za bezglutenski hleb:
Kako biste napravili hleb, zagrejte rernu na 176 stepeni i podmažite tepsiju veličine 21 x 11 cm. Pomešajte suve sastojke - kukuruzno brašno, višenamensko brašno bez glutena, šećer, prašak za pecivo i so, dok se ne sjedine.
Dodajte vlažne sastojke kako biste dobili testo. Dodajte umućena jaja, bademovo mleko i ulje, i umutite dok ne dobijete homogenu bledožutu smesu (testo će biti prilično tečno i tečne konzistencije).
Sipajte testo u prethodno podmazanu tepsiju. Pecite 50 minuta do 1 sat dok ne porumeni i čačkalica ne bude čista. Ostavite veknu da se ohladi najmanje 10 minuta u plehu, pre nego što je ostavite da se ohladi na rešetki. Isecite i uživajte.
(stvar uksua)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
80 HILjADA AMERIČKIH VOJNIKA POSLATO U EVROPU: Bajden izvestio Kongres, imaju cilj da odvrate "rusku agresiju"
AMERIČKI predsednik Džo Bajden izvestio je Kongres da se u evropskim zemljama nalazi 80 hiljada američkih vojnika, poslatih tamo navodno da odvrate rusku agresiju, prenosi RIA Novosti.
07. 12. 2024. u 07:44
(UZNEMIRUJUĆE) OBJAVLjEN SNIMAK LIKVIDACIJE: Ubica vadi pištolj i puca sa leđa, američki direktor nije imao šanse (VIDEO)
BRAJAN Tompson (50), direktor najveće zdravstvene osiguravajuće kompanije u Americi, snimljen je kako napušta hotel u 6.45 ujutru u sredu, kada je maskirani napadač izvukao pištolj sa prigušivačem i pucao mu u leđa.
04. 12. 2024. u 19:58
"IMALA SAM 22 GODINE" Ceca otkrila zašto je zatrudenla vantelesnom oplodnjom
FOLK zvezda Ceca Ražnatović govorila je jednom prilikom o svojoj ljubavi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, načinom na koji su se upoznali, pa je po prvi put pričala i o svoje dve trudnoće.
07. 12. 2024. u 09:50
Komentari (0)