OVAKO PEKARI PRAVE NAJMEKŠE POGAČICA IKAD: Trik koji će vas ODUŠEVITI, zato što je tako jednostavan

Novosti online

02. 09. 2023. u 19:00

Najmekše pogačice svih vremena dobijaju se tako jednostavno da prosto nećete verovati dok ne probate.

ОВАКО ПЕКАРИ ПРАВЕ НАЈМЕКШЕ ПОГАЧИЦА ИКАД: Трик који ће вас ОДУШЕВИТИ, зато што је тако једноставан

Foto: Jutjub/Printskrin/

Sastojci:

  • 125gr putera ili margarina
  • 40gr. kvasca
  • 1 jaje
  • 300ml. jogurta
  • 100ml vode
  • 3 kašike brašna
  • 900gr. brašna

Za prelivanje

  • 100ml. maslinovog ulja
  • 200-250gr. jogurta
  • Za posipanje susam, lan
 

Priprema:

Umutite testo od brašna, vode, jogurta, kvasca i putera. Napravite male jufkice koje ćete lagano premesiti i staviti u vatrostalnu činiju pa naliti sa 250 grama jogurta. Ostavite da odstoje oko pola sata. Zatim ih prebacite u pleh, pa pecite oko pola sata na 200 stepeni Celzijusa.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima