IDEALNO ZA DANE POSTA: Recept za makarone sa tunjevinom je pun pogodak (VIDEO)
NEDELjNI obrok spreman za manje od pola sata
Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
POSNE MAKARONE SA TUNjEVINOM - potrebno je:
1 manja konzerva tunjevine parčići
1 veća šargarepa
1 paradajz (može iz flaše 200 ml)
ulje, so
300 gr testenine po izboru
FOTO: Privatna arhiva
POSNE MAKARONE - priprema:
Testeninu skuvati. Luk iseći na krupne listiće, a šargarepu izrendati i malo iseći na kockice. Na ulju sve dobro izdinstati zajedno i pred kraj dodati oljušten paradajz. Posoliti.
Testeninu ocediti i prebaciti u činuju, a u luk i šragarepu dodati isceđenu tunu i sve izjednačiti.
Preko testenine dodati tunu, pa rasporediti. Uživajte u vrhunskom obroku.
Preporučujemo
RECEPT ZA RUČAK BEZ MESA: Ovo povrće uz bešamel sos dobija odličan ukus (VIDEO)
23. 02. 2023. u 19:45
LEPO I UKUSNO: Kako najjednostavnije da spremite batat (VIDEO)
22. 02. 2023. u 21:00
VELIKO UPOZORENjE VUČIĆA: Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.
09. 12. 2025. u 20:57
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)