OD BIVŠE TRAŽIO DOZVOLU DA SE OŽENI MELINDOM: Bil Gejts je celog života ostao u vezi sa En, zajedno su odlazili na odmore

Novosti online

05. 05. 2021. u 21:52

TEKST magazina Tajms iz 1997. godine ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti, pre svega zbog detalja o bizarnom odnosu koji je Gejts zadržao sa svojom bivšom devojkom En Vinblad.

ОД БИВШЕ ТРАЖИО ДОЗВОЛУ ДА СЕ ОЖЕНИ МЕЛИНДОМ: Бил Гејтс је целог живота остао у вези са Ен, заједно су одлазили на одморе

Foto: EPA

Tada je objavljeno da je Bil i dalje u dobrim odnosima sa svojom bivšom devojkom i da njih dvoje zajedno odlaze na odmore u Severnoj Karolini. Još veću pažnju je izazvalo to što je za njihove odmore znala i Bilova supruga Melinda.

Gejts je, govoreći o svojim odmorima sa En rekao da oni za to vreme razgovaraju o biotehnologiji.

- Delimo misli o svetu i sebi. I čudimo se kako smo, kao dve mlade uspešne osobe, započeli veliku avanturu na rubovima malo poznate industrije i ona nas je dovela u središte neverovatnog univerzuma. - govorila je En o svom odnosu sa Bilom.

Bil i En su se upoznali 1984. godine na računarskoj konferenciji. Dok su živeli u različitim gradovima, počeli su da idu na "virtuelne sastanke" tako što su odlazili da gledaju isti film u isto vreme i razgovarali o tome na svojim mobilnim telefonima. En ga je čak ubedila da na kratko prestane da jede meso.

Prekinuli su tri godine kasnije i tada je Bil počeo da se zabavlja sa Melindom. On je u razgovoru za magazin Tajm istakao da je, u trenutku kada je počeo da razmišlja o braku sa Melindom tražio blagoslov od En.

En je tada rekla Bilu da bi mu Melinda "dobro odgovarala jer je imala intelektualnu izdržljivost".

"Par" je čak i započeo zajednički posao i 1999. Bil je sa En sklopio partnerstvo u kompaniji Hummer Winblad Venture Partners. 

En je udata za privatnog istražitelja iz San Franciska Edvarda Aleka Klina.

Podsetimo, Bil i Melinda Gejts su ranije ove nedelje objavili da se razvode nakon što je njihov brak "bespovratno slomljen", ali su potvrdili da će nastaviti rad u zajedničkoj fondaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna