OVO JE ĆERKA BILA GEJTSA KOJA ĆE NASLEDITI 130 MILIJARDI: DŽenifer se oglasila nakon razvoda roditelja, a evo čime se bavi (FOTO)

Novosti online

05. 05. 2021. u 10:32

NAJSTARIJA ćerka Bila i Melinde Gejts, DŽenifer, prva se oglasila na društvenim mrežama povodom razvoda roditelja.

ОВО ЈЕ ЋЕРКА БИЛА ГЕЈТСА КОЈА ЋЕ НАСЛЕДИТИ 130 МИЛИЈАРДИ: Џенифер се огласила након развода родитеља, а ево чиме се бави (ФОТО)

Foto: AP Photo/Nati Harnik, File/Printskrin Instagram

Iako se ne pojavljuje u medijima, posle informacije da se čuveni par filantropa rastaje, DŽenifer je zaintrigirala medije jer će od oca naslediti 130 milijardi dolara.

Ona je navela da je ovo teđak period za celu porodicu i dodala da "i dalje uči kako da se nosi sa svojim, kao i emocijama ostalih članova porodice".

DŽenifer je istakla da neće dalje komentarisati razvod svojih roditelja i napomenula da je zahvalna svima koji su joj uputili reči podrške.

DŽenifer Gejts (25), kao i njen brat Rori i sestra Fibi, morala je da prati stroga pravila oca i majke tokom odrastanja, pa je tako sinovima i ćerkama Bila Gejtsa bilo zabranjeno da koriste telefon do 14 godine. Akcenat u njihovoj porodici je stavljen na obrazovanje, pa je najstarije dete Bila Gejtsa diplomiralo na Stanfordu 2018. godine, odsek biologija. DŽenifer u intervjuu za "Sidelines Magazine" rekla je da ju je dečji pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmeri u pravcu medicine.

Pored visokog obrazovanja DŽenifer je veliki ljubitelj konja i konjskih trka. Otac zbog velike pasije prema konjima ćerki je kupio imanje u Velingtonu na Floridi koje je koštalo oko 37 miliona dolara, piše "Biznis insajder".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)