ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE BILA KLINTONA: Pedofilski skandal trese SAD (FOTO)

Novosti online

25. 04. 2021. u 21:13

DA postoji veza između bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona i pedofila Džefrija Epstajna potvrđuju nove fotografije koje su se pojavile u medijima.

ИСПЛИВАЛЕ ШОКАНТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЛА КЛИНТОНА: Педофилски скандал тресе САД (ФОТО)

Foto: Predsednička biblioteka

Naime, fotografije su nastale 1993. godine a na njima su prikazani Klinton i Epstajn koji se smeškaju jedan drugome i rukuju.


Podsećanja radi, 2020. godine objavljena su sudska dokumenta u kojima je zabeleženo svedočenje Virdžinije Gufre, jedne od žena koje su optužile Džefrija Epstajna, američkog finansijera i registrovanog pedofila koji se ubio u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu. U tim dokumentima takođe je navedeno svedočenje o poznantstvu Klintona i Epstajna.


Na pitanje advokata: "Da li se sećate da vam je Džefri Epstajn ikada rekao da mu 'Bil Klinton duguje uslugu?'", Gufre je odgovorila potvrdno.

- Sećam se da sam pitala Džefrija šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu Epstajn), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje usluge. Nikad mi nije rekao koje su to usluge - svedočila je Gufre.

Ubrzo potom, potvrdila je i da su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Epstajnovoj kući.

Upitana da li je nekada bila prisutna sa Epstajnom i Klintonom na ostrvu, Đufre je odgovorila:

- Gislejn, Emi, i tu su bile dve mlade devojke koje bih mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala... To su bile samo dve devojke iz Njujorka - odgovorila je Gufre i dodala da su svi boravili u Epstajnovoj kući na ostrvu.

Takođe, da je američki finansijer imao više veza sa Klintonom svedoče različite fotografije koje su se pojavljivale u medijima. Naime, bivši predsednik SAD je zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima više puta putovao u Epstajnovom privatnom avionu "boing 727", koji je dobio nadimak "Lolita ekpres", zbog učestalog dovođenja očigledno maloletnih žena na ostrvo, navodi Njuzvik.

Epstajn je 2002. godine ugostio Klintona, kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera, na turneji po Africi. Džefri Epstajn je Bila Klintona nazvao "najvećim svetskim političarem".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

SAMO TI, SINE, RADI SVOJ POSAO Slavimo Svetog Novomučenika Vukašina Jasenovačkog