DA postoji veza između bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona i pedofila Džefrija Epstajna potvrđuju nove fotografije koje su se pojavile u medijima.

Komentari (11)

Lilit

26.04.2021. 07:47

@PA TO JE I BIO RAZLOG DA UBIJU EPSTAJNA - Pa vaš "pametni" predsednik mu je dao milione evra, a ovaj mutant ga potapšao po leđima i posle postavio BrnabićA za predsednika Vlade jadne Srbije.

Miki

25.04.2021. 22:05

Ima ih jos puno na listi. Sta li ih sve povezuje jeste li se zapitali? Naravno karakteristicna kapica koju nose ponekad. Te sotone vladaju svetom, ne pise nam se dobro.

prellee

25.04.2021. 22:39

I takvi dok su bili na vlasti su svijetu držali lekcije o čovječnosti, demdokratiji, ljudskim pravima. To su jednostavno manijaci i ljudi koji misle da mogu sve uraditi. Nas su čak i bombardovali, zato što smo branili svoj narod, svoju teritoriju od raspada i branili ono što je u toj nesretnoj EX-YU pripadalo Srpskom narodu. Takvi ljudi, bili oni i Bil Klinton bi trebali da odgovaraju pred svojim narodom i pred sudom. Hoću u to da vjerujem!

Mladen

26.04.2021. 06:56

Da li se ikada narodi kao sto su Slovenci, Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Ukrajinci...( elem sve Hitlerovi saveznici i podanici ) zapitaju: Ko im donese “slobodu” od Srba i Rusa??? Ovaj satanista! Sta reci.

REVOLUCIONAR

03.05.2021. 03:33

DOBRO... SADA SMO SAZNALI SITUACIJU STA SU RADILI... OK... PEDOFILIJA I ORGIJE NAD DECOM.... A KAD NAM TO KAZETE!!!?? KAD VISE NISU NA VLASTI, KAD VISE NEKOG BAS BRIGA STA RADE?!!! STA RADE SAD KVI POLITICARI HAJDEMO TU TEMU NOVINARI... ILI NE SMEMO O TOJ TEMI JER JE OPASNA PO ZIVOT I KARIJERU??? HMMM ZLO I NAOPAKO.