TERORISTI NAPALI SIRIJSKU VOJSKU: Ima poginulih na obe strane!

Novosti online

22. 04. 2021. u 22:24

TERORISTI su napali položaje sirijske vojske u provinciji Idlib, poginula su dva sirijska vojnika, a najmanje dvoje terorista je likvidirano, izjavio je zamenik načelnika Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji, kontraadmiral Aleksandar Karpov.

ТЕРОРИСТИ НАПАЛИ СИРИЈСКУ ВОЈСКУ: Има погинулих на обе стране!

Foto: Printscreen

- Diverzantska grupa militanata je u južnom delu idlibske zone deeskalacije izvršila napad na položaje sirijskih vladinih snaga u području naselja Ruajha provincije Idlib - rekao je Karpov.

Prema njegovim rečima, najmanje dvoje terorista je likvidirano tokom odbijanja napada. Precizirao je da su dva sirijska vojnika poginula, a da je jedan ranjen.

- Pretrpevši gubitke, militanti su se povukli ka naselju Zigata -dodao je Karpov.

Ranije je Karpov saopštio da su severoistočno od sirijske Palmire teroristi napravili zakamufliranu bazu, gde su formirane grupe za terorističke napade i da su avioni ruskih vazduhoplovnih snaga izvršili napad na ove objekte. U napadu su uništena dva skloništa, do 200 militanata, 24 pikapa sa teškim mitraljezima, kao i oko 500 kilograma municije i komponenata za izradu improvizovanih eksplozivnih naprava.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)