ŽESTOK SUKOB U TV STUDIJU: Brutalno raskrinkavanje ukrajinske i američke progagande o ruskoj armiji na granici (VIDEO)

Novosti online

14. 04. 2021. u 16:40

BIVŠI poslanik Vrhovne rade Ukrajine Spiridon Kilinkarov ismevao je podatke ukrajinske obaveštajne službe, koje je pružio ukrajinski gost TV emisije „Veče sa Vladimirom Solovjevim“.

ЖЕСТОК СУКОБ У ТВ СТУДИЈУ: Брутално раскринкавање украјинске и америчке прогаганде о руској армији на граници (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kilinkarov je ušao u polemiku sa Vasilom Vakarovom. Vakarov je pričao o navodnom gomilanju ruskih trupa na ukrajinskoj granici, ali je Kilinkarov ismevao reči Ukrajinca i ukazao na protivrečnosti.

- Što se tiče situacije na kontaktnoj liniji. Iskreno ću vam reći: danas je to nemoguće proceniti. Sada Vasilij govori i govori o obaveštajcima i 16 taktičkih bataljona. Ne znam odakle mu ovi brojevi! Gledam zvanične podatke, koje je saopštio vrhovni komandant ukrajinskih oružanih snaga, govoreći pred Vrhovnom Radom, govoreći o 28 bataljona taktičkih grupa, odnosno oko 22 hiljade ljudi. Istog dana, Njujojrk tajms objavljuje podatke američkih obaveštajnih podataka o oko četiri hiljade ruskih vojnika na granici - rekao je Kilinkarov.

TV voditelj Vladimir Solovjov podržao je Kilinkarova, ističući da su podaci ukrajinske obaveštajne službe „anegdota za sebe“, a Kilinkarov je publiku i gosta zadivio još jednom kontradikcijom u zvaničnom stavu Kijeva.

- Držite se, jer ćete se sada potpuno srušiti! Prošle godine ukrajinska obaveštajna služba zabeležila je 35.000 ljudi u narodnoj miliciji. Ove godine 28. Gde je otišlo sedam hiljada ljudi? Zbog toga još jednom kažem - nemoguće je sada istinito proceniti situaciju na liniji razgraničenja - rezimirao je bivši poslanik parlamenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna