NEOBIČAN POTEZ KANDIDATA NA IZBORIMA U INDIJI: Pse lutalice koriste kao hodajuće reklame (FOTO)

J.Ž.S.

14. 04. 2021. u 12:25

IZBORI u indijskoj saveznoj državi Utar Prades podigli su mnogo prašine na internetu poslednjih dana. Razlog tome je što neki politički kandidati koriste pse lutalice kao hodajuće reklame, tačnije na njih lepe i vešaju reklamne plakate i puštaju ih da tako hodaju ulicama.

НЕОБИЧАН ПОТЕЗ КАНДИДАТА НА ИЗБОРИМА У ИНДИЈИ: Псе луталице користе као ходајуће рекламе (ФОТО)

Foto: EPA

Dosad su viđene reklame za najmanje dva kandidata, po jednog iz pokrajina Rae Bareli i Balia. Fotografije koje kruže internetom naljutile su aktiviste za prava životinja, ali jedan od ta dva kandidata ne sumnja u svoju odluku.

- Ne postoji zabrana korišćenja pasa lutalica u kampanji. Nikako im ne štetimo niti ih zloupotrebljavamo. Zapravo, hranimo ih svakog dana. To je plemenita ideja i glasačima se sviđaju takve inovacije - rekao je kandidat. Kako bi se čovek osećao kad bismo mu lepili nalepnice po licu tokom predizborne kampanje? Samo zato što životinja ne može da se buni ne znači da moramo na takav način da se odnosimo prema njoj. Policija bi trebalo odmah da reaguje na ovakve stvari - odgovorila je aktivistkinja Rena Mishra.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BRISEL SE IGRA VATROM: Orban - Zapad na korak od slanja vojnika u Ukrajinu