LJUBAVNICA BORISA DŽONSONA OTVORILA SRCE: DŽenifer Erkjuri o četvorogodišnjoj ljubavnoj vezi

D. D. S.

02. 04. 2021. u 14:23

AMERIČKA poslovna žena Dženfer Erkjuri progovorila je o četvorogodišnjoj ljubavnoj aferi sa akuelnim premijerom Velike Britanije Džorisom u vreme kada je on bio oženjeni gradonačelnik Londona, otac četvoro dece.

ЉУБАВНИЦА БОРИСА ЏОНСОНА ОТВОРИЛА СРЦЕ: Џенифер Еркјури о четворогодишњој љубавној вези

Foto: Tanjug/AP

Ona je za britanski "Sandej miror" otkrila da su prvi put vodili ljubav samo nekoliko sati pre otvaranja Paraolimpijade u Londonu 2012. godine i da su od tada sastajali jednom nedeljno do 2016. godine. Dženifer je prvi put progovorila kako se zaljubila u Džonsona i priznala da ga je volela.

- Sve započinje u njegovim očim, i sve što čini pokazuje nam tačno ko je on. Hajde da prestanemo da se pretvaramo da se iza toga krije neko drugi. To je on i vreme je da to shvatimo. Srce mi se cepa jer, jer nisam ovde da ga bacim pod autobus - kaže Džonifer Erkjuri, ponavljajući konstataciju jednog biografa koji je opisao Džonsona kao "jednog od velikih laskavaca našeg doba".

I ljubavni, kao bračni Džonsonov život vrlo je buran. Pre dve godine je postao prvi prvi premijer Britanije koji se u Dauning strit broj 10 uselio sa 23 godine mlađom devojkom Keri Sajmonds, majkom njihovog sina Vilfreda. Njegov prvi brak s devojkom s Oksforda Alegrom Mostin-Oven trajao je svega pet godina. Drugom suprugom Marinom, sa kojom ima četvoro dece, bio je oženjen 25 godina, uz brojne paralelne veze.

- Istina je da, kada se radi o muškarcima - i ovo nije izgovor - morate poznavati zver, znati im ćud. On je to što je on. Nikada ga nećete promeniti, nikada ga nećete naterati da želi ono što vi želite, samo zato što to vi želite - zaključila je Dženifer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a