ZDRAVLJE PREDSEDNIKA I NJEGOVE SUPRUGE JE DOBRO: Putin poželeo Asadu brz oporavak od korone

Novosti onlajn

24. 03. 2021. u 13:43

PREDSEDNIK Sirije Bašar Asad i njegova supruga Asma koji se trenutno oporavljaju od infekcije virusom korona se dobro osećaju, saopštio je sirijski ambasador u Moskvi Rijad Hadad.

ЗДРАВЉЕ ПРЕДСЕДНИКА И ЊЕГОВЕ СУПРУГЕ ЈЕ ДОБРО: Путин пожелео Асаду брз опоравак од короне

Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File

Putin poželeo sirijskom kolegi brz oporavak.

- Zdravlje predsednika i njegove supruge je dobro. Administracija predsednika je saopštila da se laboratorijske i rentgen analize, vezane za zdravstveno stanje, postepeno vraćaju u normu. Prema rečima nacionalne grupe lekara koja se bavi njihovim lečenjem, pokazatelji su dobri i potvrđuju da su u fazi oporavka - rekao je Hadad.

On je dodao da Asad i njegova supruga nastavljaju svoje radne obaveze iz kućnog karantina.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je da poslednjih dana nije bilo kontakata između Vladimira Putina i Asada, ali da je sirijskom predsedniku preneta poruka ruskog lidera u kojoj se izražava želja za brzim oporavkom.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!