NIJE ODUŠEVLJEN: Čarls se "kiselo nasmejao" na pitanje o Hariju i Megan

Tanjug

10. 03. 2021. u 00:08

BRITANSKI princ Čarls (72) se "kiselo nasmejao" kada je danas upitan da prokomentariše intervju koji su dali njegov sin Hari i supruga Megan Markl, rekli su očevici.

НИЈЕ ОДУШЕВЉЕН: Чарлс се кисело насмејао на питање о Харију и Меган

Foto: AP

 

Princ od Velsa se prvi put pojavio u javnosti otkako su princ Hari i Megan Markl dali intervju u emisiji poznate američke TV voditeljke Opre Vinfri, preneo je Miror, a Čarls, koji je nosio zaštitnu masku, odbio je da komentariše pitanja novinara koji su se pojavili ispred punkta za vakcinaciju u crkvi.

Nakon što je izašao iz crkve, novinar je Čarlsa pitao sta misli o intervjuu, nasta se Čarls okrenuo ka njemu i, kako su kolege prenele, "kiselo se nasmejao".

Hari je, inače,u intervjuu izmedu ostalog rekao da je jedno vreme Čarls prestao da komunicira sa njim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni