SLUGA MASAKRIRAO ČETVOROČLANU PORODICU: Elenu silovao i izbo nožem, a njenog sina Mihaila (6) zadavio!

Novosti online

01. 03. 2021. u 21:42

СЛУГА МАСАКРИРАО ЧЕТВОРОЧЛАНУ ПОРОДИЦУ: Елену силовао и избо ножем, а њеног сина Михаила (6) задавио!

Foto Tanjug/AP

ČOVEK koji je radio kao sluga i baštovan, ubio je majku i dete u Rusiji. Najpre je silovao majku dečaka i izbo je nožem, a potom je zadavio njenog šestogodišnjeg sina.

Šef železnice Sergej Malakhov (44) bio je na službenom putu kada su u njegovoj seoskoj kući u selu Kudma, blizu Nižnjeg Novgoroda, na zapadu Rusije, ubijena četiri člana njegove porodice.

NJegova supruga Elena Malakhova (41) - koja je bila poznata cvećarka - navodno je silovana i izbodena nožem na smrt. NJen muž Malakhov, izvršni direktor u transsibirskoj mreži železnica od Moskve do Vladivostoka, je bio daleko na poslu kada se dogodio masakr.

Sin Mihailo, šestogodišnjak, bio je zadavljen kao i majka šefa železnice Olga Malakhova (66), a isto je ubijen i tast Anatolij Koroljov (63).

Drugi sin i ćerka Marija (13) izbegli su stravično krvoproliće. Izvešteno je da im je kuća opljačkana. Osumnjičeni ubica i silovatelj kao i dvojica saučesnika su kasnije privedeni nakon bekstva u drugu regiju automobilom marke "folksvagen pasat".

Ruski mediji prikazali su fotografije osumnjičenog za ubistvo Šarofidina Amirova (26), koji je zadržan u Vladimirskoj oblasti. Pomogao je u izgradnji seoskog doma, a zatim je angažovan kao sluga i baštovan, kažu izveštaji koji se pozivaju na slučaj.

Ruski istražni komitet saslušavao Amirova koji je u sudnici sedeo sa lisicama na rukama. U kolima su takođe pronađeni, a potom i uhapšeni saučesnici Armen Atabekijan (29) i Mikhail Avanesov (52). Pokrenuta je istraga o ubistvima.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)