GENERALNI sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da je Alijansa spremna kako za konfrontaciju sa Rusijom, tako i za saradnju, ali da sve zavisi od stava Moskve.

Komentari (13)

Veselin

16.02.2021. 12:04

НАТО и његови званичници, као и обично, јаки искључиво на речима, самоуверени пред домаћим камерама и немилосрдни над најслабијима. Боље им је да мисле где ће са приливом избеглица из Источне Европе ако 'зезну' ствар. Хоће ли му родна Норвешка притећи у помоћ "балтичкој браћи" кад отпочне 'права ствар'?

Bane

16.02.2021. 14:06

Rusija je u pravi jer vodi postenu politiku. Zasto se priblizavate granicama Rusije.Okrecete Ukrainu protiv Rusije.A u Ukraibi zivi pravoslavni narod i Rusa 25 miliona. Donbas Luganska Donjeck to ce pripasti Rusiji

Rašo

16.02.2021. 15:16

За овог "искусног политичара" једно питање из политичке абецеде. Обзиром да су једини субјекти међународних односа суврене и у УН признате државе, шта и кога у овој причи представља НАТО? Слути се и одговор, ако план пљачке не успе и све замисли пропадну онда немате кога да тужите, теретите и ко да сноси кривицу и последице! Св државе чланице се постављају као да је НАТО самосталан субјект а међународни право ту види само државе!

prellee

16.02.2021. 15:21

Divno mu je i istinito odgovorio gospodin Lavrov. Tužno je ako je ovakav nivo razgovora samo moguć.Vrijeme je da shvate da se sve promjenilo i da se ONI MORAJU MENJATI. Prošlo je da oni druge, neposlušne, kako ih sve zovu, MJENJAJU. To pravo više njima ne pripada! Što prije shvate, biće bolje za sve. Ne trebaju msiliti da će oni samo dobro proći! Raspodjela svjetskog bogastva i svjetske moći je danas PRAVEDNIJE RASPOREĐENA.

Branko

16.02.2021. 19:44

On kao Norvezanin zaboravlja da je 6 000 Rusa/Sovjeta poginulo u oslobadjanju Norveske od nacisticke Njemacke. Takodje svesno zaboravlja da se nato prosirio na bivse clanice Varsavskog pakta pa cak i na bivse Republike SSSR a cine sve da i Ukrajina i Gruzija udju u nato i da budu na juznim i istocnim granicama Rusije. Zapad je lazljiv, lukav i licemjeran do nepodnosljivosti.

vesko perosevic

17.02.2021. 00:32

Kada ce se Evropa opametiti i Amerikance vratiti u njihov tor dosta je bilo njihove nasilnicke demokratije. Sve su pokazali sada kradjom sopstvenih izbora na koje je trebalo poslati Evropske posmatrace

Trece Oko

04.04.2021. 09:26

U tom slucaju, jedva cekam da ponovo posetim, ovog puta ruski Oslo i pride mozda Stockholm. Ovaj,koga sam imao prilike da upoznam, jeste jedan obican ficfiric koji u zivotu nije proveo dan bez kreme za svoje nezne ruke. Da mu sutra lupne jedan Kalibar na glavnu stanicu Oslo, odmah bi promenio plocu u "salio sam se, naterali me da to kazem". Jednostavno, neki kao on,a i drugi su se izgubili u komforu i blagostanju svojih zivota i nisu svesni sta pricaju. Dok za to vreme Rusi,svesni sta im se sprema-vredno rade i treniraju goli po snegu...