(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRAVLJEN OSINJAK ISLAMISTA: Najsnažnija ofanziva sirijske vojske od početka godine

Novosti online

06. 02. 2021. u 11:01

U OFANZIVI koju je izvela Sirijska arapska vojska (SAA) ubijeno je osam militanata Turkistanske islamske stranke (TIP) povezane sa Al-Kaidom, a povređeno je još osam, u severozapadnom delu Idliba.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СРАВЉЕН ОСИЊАК ИСЛАМИСТА: Најснажнија офанзива сиријске војске од почетка године

Foto: Printskrin Tviter

SAA su gađale autobus koji je prevozio militante zajdno sa protivtenkovskom vođenom raketom, dok je prolazio u blizini grada Kirbat al-Nakus na severozapadu Hame.  

Opozicioni aktivisti podelili su video snimak na kojem se vide ostaci ubijenih militanata rasuti oko ciljanog autobusa nakon raketnog udara.

Upozoravamo da je video snimak izuzetno uznemirujućeg sadržaja, osobe sa slabim zdravljem, kao i deca, ne bi trebalo da ga pogledaju. Možete pogledati OVDE.

Teroristi TIP su uglavnom aktivni na severu Latakije, severozapadu Hame i severozapadu Idliba.

Podećanja radi, 2. februara su ruske vazduhoplovne snage uništile glavni štab Haj'at Tahrir al-Šam terorističke organizacije na severu Idliba.

Više vesti o Siriji možete čitati OVDE.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (FOTO/VIDEO)