GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg pozvao je saveznike iz Alijanse da povećaju rashode za odbranu. Razlog za to su, navodno, ponašanje Rusije i Kine, kao i terorizam. Ruski senator Aleksej Puškov smatra da se svet koji poznaje šef Alijanse bliži kraju.

prellee

28.01.2021. 10:54

Divno mu je i istinito odgovorio senator Puškov. Veijeme je da shvate da se sve promjenilo i da se ONI MORAJU MENJATI. Prošlo je da oni druge, neposlušne, kako ih sve zovu, MJENJAJU. To pravo više njima ne pripada! Što prije shvate, biće bolje za sve. Raspodjela svjetskog bogastva i svjetske moći je danas PRAVEDNIJE RASPOREĐENA.

lala

28.01.2021. 11:50

Ja da popijem kafu sa ruskim pešadincima u Berlinu, pa da mirno umrem. Vreme je da Švabe i njihovi sateliti dožive sudbinu koju im je Ruzvelt namenio - sterilizacija i nestanak.

Gojko

28.01.2021. 12:32

Zahvaljujući višednevnom stalnom dejstvu para ruskih jurišnih helikoptera Kamov Ka-52 i jednog Mi-24,sirijske suvozemne jedinice su likvidirale u potpunosti terorističke grupice islamske države koje su im pravile zasede na vojne autobuse na putu Palmira-Deir Ezor.Puno je snimaka kako ISILovci pokušavaju džipovima da pobegnu,ali ruski helikopteri ih stižu i uništavaju.