RADOSNA VEST ZA TRAMPA: Ćerka Tifani se verila u Beloj kući u poslednjem danu na mestu predsednika SAD (FOTO)

Novosti onlajn

19. 01. 2021. u 19:33

ĆERKA odlazećeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Tifani Tramp (27), objavila je danas veridbu sa dugogodišnjim dečkom Majklom Bulosom, prenose svetskih mediji.

РАДОСНА ВЕСТ ЗА ТРАМПА: Ћерка Тифани се верила у Белој кући у последњем дану на месту председника САД (ФОТО)

Foto: EPA

Ona je na društvenim mrežama podelila radosnu vest, istakavši da je bila velika čast da proslavi toliko uspeha u Beloj kući, a da je najvažniji njena veridba sa Majklom.

- Bila je čast da se proslave mnogi uspesi, istorijske prilike i da se naprave uspomene sa mojom porodicom u Beloj kući, nijedna nije bila toliko posebna kao veridba sa mojim predivnim verenikom Majlom. Osećam se blagosloveno i uzbuđena sam zbog narednog poglavlja - napisala je Tifani na “Tviteru” uz njihovu zajedničku fotografiju.

Bulos (23), koji je rodom iz Tripolija, američki je biznismen, a počeli su da se zabavljaju na leto 2018. godine, kada su se upoznali na Mikonosu.

Podsećanja radi, njenom ocu, Donaldu Trampu, danas je poslednji dan na funkciji predsednika, pošto je sutra na programu inauguracija novog šefa države Džoa Bajdena, koji je će predvoditi Ameriku naredne četiri godine.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024