RADNIK u Vašingtonu snimio je vojno prisustvo u prestonici SAD rano ujutro.

Bane kan

16.01.2021. 21:09

CNN i ostale medijske kuce su dovele Bajdena na vlast na rasistickoj osnovi tako sto su sirili rasnu mrznju podsticuci crnce da mrze Trampa. Zasto ih Tramp zbog toga ne tuzi meni nije jasno. On je trebao da ima bar jedan od glavnih medija na svojoj strani ili bar da prenosi realne cinjenice. Bez toga nije ni imao sanse. Divim se cinjenici da 48% amerikanaca nije podleglo lazima medija, mora da mrze CNN isto kao i ja.

zigi

17.01.2021. 07:45

@Bane kan - Pitas se zasto ih Tramp ne tuzi? To bih bilo isto sto i Srbi tuze bih , hrvatsku i sadasnju vlast na kosovu, za zlocine izvrsene nad narod!

Srbijo Zuta kuco

17.01.2021. 08:05

@Bane kan - @Bane kan Kome da ih tuzi kada su Sorosevci preuzeli sudove. To se pokazalo kada su sudovi odbacili njegove tuzbe zbog izborne kradje. Inace, ovo na snimcima, izgleda kao Bagdad sa "bezbednosnim" krugovima. Bagdad, nakon sto su ga usrecili "demokaratijom".

djole

17.01.2021. 11:27

@Bane kan - Zatosto su svi mediji u vlasnistvu duboke drzave zato Tramp nije mogo tu nista da uradi! Nazalost oni su vladari sveta! Ono sto je Hitler hteo da uradi ratom oni rade na ovaj nacin.

raca

17.01.2021. 07:02

Alo svete malo dete , mi amerikanci smo najdemokratskija zemlja na svetu i svojim primerom vam pokazujemo kako treba - SRAM VAS BILO I VI STE NAS BOMBARDOVALI U IME NEČEGA ŠTO ZOVETE PRAVDA UAAAAAAAAAAAAAAAA

MILENA

17.01.2021. 11:23

U SAD je odavno najžešća propaganda jedne jedine opcije, američkog načina života. Širi se i inficita čovječanstvo puten informativnih kuća poput CNN, svih ( bez izuzetka ) holivudskih filmova i televizijskih serija, elektronskih i štampanih medija. Ne radi se samo o političkom opredjeljenju. Oni ispiraju mozak svim ljudima do kojih dopru ( dakle većini), nameću im svoja mjerila vrijednositi, kulturu , životne navike i potrebe . Rusi im nisu ni za politi (ni dok su bili Sovjeti ni sad ).

Marica

17.01.2021. 17:43

Odlican konstatacija, "što bi neko postavljao barijere ako je legitimno pobedio na izborima"? I ovo je americka demokratija - SVE IZA RESETAKA i na Vojni sud!