TRAMP JE PRETNJA NAŠOJ NACIJI, ON MORA DA ODE! Nensi Pelosi ne odustaje - "Bacio je senku na našu demokratiju"

Tanjug

13. 01. 2021. u 21:01

PREDSEDAVAJUĆA Predstavničkim domom Kongresa SAD, Nensi Pelosi, rekla je danas da je predsednika Donald Tramp "pretnja naciji koju svi volimo" i poručila da on mora da ode sa vlasti.

ТРАМП ЈЕ ПРЕТЊА НАШОЈ НАЦИЈИ, ОН МОРА ДА ОДЕ! Ненси Пелоси не одустаје - Бацио је сенку на нашу демократију

Foto: EPA

Pelosi je na početku debate o opozivu Trampa ocenila da on mora biti smenjen, jer predstavlja očiglednu pretnju po nacionalnu bezbednost.

- Znamo da je predsednik Donald Tramp podstakao ovu pobunu, ovu oružanu pobunu protiv naše jedine zemlje. On mora da ide, on je jasna i prisutna opasnost po naciju koju svi volimo - rekla je Pelosi povodom upada u zdanje Kongresa 6. januara kada je život izgubilo petoro ljudi.

Ona je dodala je da je predsednik Tramp "više puta lagao" o ishodu novembarskih predsedničkih izbora i tako bacio senku na demokratiju.

- A onda je nastupio taj vatreni dan koji smo svi doživeli. Predsednik mora da bude opozvan - rekla je Pelosijeva na početku debate o Trampovom opozivu nakon pobune i upada u zdanje Kongresa 6. januara.

Sve detalje Trampovog opoziva pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (7)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja