TRAMP JE PRETNJA NAŠOJ NACIJI, ON MORA DA ODE! Nensi Pelosi ne odustaje - "Bacio je senku na našu demokratiju"

Tanjug

13. 01. 2021. u 21:01

ТРАМП ЈЕ ПРЕТЊА НАШОЈ НАЦИЈИ, ОН МОРА ДА ОДЕ! Ненси Пелоси не одустаје - Бацио је сенку на нашу демократију

Foto: EPA

PREDSEDAVAJUĆA Predstavničkim domom Kongresa SAD, Nensi Pelosi, rekla je danas da je predsednika Donald Tramp "pretnja naciji koju svi volimo" i poručila da on mora da ode sa vlasti.

Pelosi je na početku debate o opozivu Trampa ocenila da on mora biti smenjen, jer predstavlja očiglednu pretnju po nacionalnu bezbednost.

- Znamo da je predsednik Donald Tramp podstakao ovu pobunu, ovu oružanu pobunu protiv naše jedine zemlje. On mora da ide, on je jasna i prisutna opasnost po naciju koju svi volimo - rekla je Pelosi povodom upada u zdanje Kongresa 6. januara kada je život izgubilo petoro ljudi.

Ona je dodala je da je predsednik Tramp "više puta lagao" o ishodu novembarskih predsedničkih izbora i tako bacio senku na demokratiju.

- A onda je nastupio taj vatreni dan koji smo svi doživeli. Predsednik mora da bude opozvan - rekla je Pelosijeva na početku debate o Trampovom opozivu nakon pobune i upada u zdanje Kongresa 6. januara.

Sve detalje Trampovog opoziva pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

milos

14.01.2021. 10:04

ovo je udar na zdrav razum ,i potpuna zamena teza, u svrsi maksimalnog obespravljivanja ljudi ,obicnog coveka ,gradjanina , koji ocekuje da mu vlasti sluze a ne da im robuje...