GO DO POJASA I ROGOVI NA GLAVI: Evo ko je misteriozni muškarac koji je glavna zvezda upada u Kongres! (VIDEO)

Novosti online

07. 01. 2021. u 15:57

MISTERIOZNI muškarac sa rogovima na glavi koji je privukao najveću pažnju novinara tokom sinoćnjeg upada u Kongres zapravo je Džejk Andželi, poznatiji kao "Kjuanonov šaman".

ГО ДО ПОЈАСА И РОГОВИ НА ГЛАВИ: Ево ко је мистериозни мушкарац који је главна звезда упада у Конгрес! (ВИДЕО)

Foto: EPA

Fotografije i snimci upada Trampovih pristalice u zgradu Kongresa sinoć su obišle ceo svet.

Iako je na slikama i snimcima iz Kongresa bilo mnogo upečatljivih prizora, jedan od pripadnika Trampovih pristalica koji je privukao najveću pažnju je muškarac u 30-im godinama lica obojenog u boje američke zastave, koji je na glavu nosio krznenu kapu s rogovima.

Kako piše Si-En-En, radi se o Džejku Angeliju, koji je poznatiji kao QAnonov šaman. Podsetimo, Kjuanonje  teorija zavere koju je iznedrio Trampov četverogodišnji mandat u Beloj kući.

Sledbenici te teorije zavere veruju da je grupa pedofila koji obožavaju Sotonu ušla u najviše redove američkih vlasti, a protiv njih se bori Donald Tramp.

Angeli je juče, nakon što je s ostatkom Trampovih pristalica nasilno upao u zgradu američkog Kapitola, tumarao po zgradi noseći američku zastavu pričvršćenu na koplje i megafon. U jednom je trenutku snimljen kako bez majice stoji na govornici Senata.

Angelijeva Fejsbuk stranica prepuna je objava u kojima širi Kjuanonove teorije zavere, pri čemu neke od objava imaju prilično nasilan sadržaj.

- Nema nade da ćemo preživeti napad neprijatelja sve dok ne povešamo izdajice koji se skrivaju među nama - stoji u jednog od objava. Jedna od fotografija na Angelijevoj Fejsbuk stranici prikazuje ga u krznu i s rogovima, pri čemu u rukama ima pušku.

Angeli je poslednjih meseci redovno posećivao Trampove skupove u Arizoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!