ODBIJENA JOJ JE KARTICA U PRODAVNICI, a onda ju je nepoznata osoba dovela do suza: "Bila sam van sebe"

Novosti online

23. 12. 2020. u 19:18

ОДБИЈЕНА ЈОЈ ЈЕ КАРТИЦА У ПРОДАВНИЦИ, а онда ју је непозната особа довела до суза: Била сам ван себе

Foto: P. Milošević

GOSPOĐA se odmaknula u stranu kako bi pokušala da reši problem, a za to vreme ljubazna mlada devojka koja je stajala iza nje u redu je platila njen račun od oko 70 funti.

Majka čija je bankovna kartica odbijena na kasi supermarketa sela je i zaplakala nakon što je nepoznata devojka platila njin predbožićni šoping.

Dogodilo se to prošloga četvrtka u Liverpoolu kada je 46-godišnja Paula Flečer obavljala posljednju kupovinu uoči praznika, ali pojavio se problem s PIN-om i nije mogla da plati iako je imala novac na računu.

Gospođa Flečer odmakla se u stranu kako bi pokušala da reši problem, a za to vreme ljubazna mlada devojka koja je stajala iza nje u redu je platila njin račun od 69 funti.

- Otišla sam dole kako bi odblokirala karticu, ali kada sam se vratila račun je bio plaćen - kazala je gospođa Flečer za Liverpul Eho.

- Bila sam van sebe. Sela sam i zaplakala - dodala je.

Prodavačica joj je rekla da misli da je delo povezano s novom popularnom akcijom "12 dana božićne dobrote", u kojoj ljudi rade dobre stvari za strance uoči 25. decembra, prenosi Dejli Mejl. Gospođa je objavila priču na Fejsbuku u nadi da će pronaći "dobru Samarićanku" kako bi joj zahvalila.

- Ne znam ko si, ali ne mogu ti dovoljno zahvaliti - poručila je.

(Dejli mejl)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)