AMERIČKI državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je Rusija ušla u zvanični spisak neprijatelja.

Komentari (7)

Atanasije

19.12.2020. 09:30

Ovo je vrhunac licemerja. Kad ovakav dozvoljava sebi da govori o slobodi i demokratiji onda je smak sveta stvarno blizu. Ovo je definicija američke demokratije, uzeto iz Formanovog kultnog filma "Kosa". "Demokratija je kad beli čovek pošalje crnog čoveka da ubija žutog čoveka, 20.000 kilometara daleko od svoje kuće, pod izgovorom da brani bezbednost svoje zemlje, koju je oteo od crvenog čoveka."

Pera

19.12.2020. 09:47

"Ima ih mnogo koji žele da pokvare naš način življenja, našu republiku, naše osnovne principe demokratije. Rusija je na tom spisku" - rekao je ovaj demagog.Samo nije rekao rekao koji su njihovi principi nazovimo demokracije i načina života. Njihova "demokracija" zasnovana je primeni brutalne sile i ratova protiv svih onih koji me misle kao oni bez obzira na deklaracije OUN. A takav je i njihov "način života". Biti dežurni svetski policajac koji će da određuje ko će sa kime surađivati,trgovati, razvijati se, donositi zakone i sl. Mislim da su prošla ta vremena i samo čekamo trenutak kada će ozbiljnije ući u sukobe sa Kinom. I to je onda kraj njihovoj demokraciji i načinu života.

Prellee

19.12.2020. 09:47

Druge su bombardovali, rusili mostove, fabrike, gadjali vozove, rusili televizije i nisu bili neprijatelji, nego milosrdni andjeli.Sad se oni u miru trebaju mjenjati, ali nece.Zele da mjenjaju Rusiju ratom, bombama, kao i nas.To im Rusija nece dozvoliti, a i Kina je tu.Sad istupaju otvoreno, to su nasi neprijatelji.Licno smatram da ce neko preko Atlantika udariti na Rusiju.Proslost su Napoleon, Hitler, sad je vrijeme za US.Tamo se mnogo nagomilalo mrznje, ekstremizma i bully ljudi.

buki

19.12.2020. 14:02

*Rusija rizik za sve one koji vole slobodu*?!? Gde je to Rusija upala, u koju državu, a da je legitimno izabrani predsednik tog naroda nije zvanično pozvao? Čiju je to slobodu Rusija narušila? Ničiju, a pozivaju ih, da narod te države zaštiti od Nato i drugih agresora, koji naoružavajući manjine izazivaju ratove, otimaju teritoriju, a kad negde uđu, kao svi paraziti, ne izlaze dok ne isisaju sva prirodna bogatstva. Toliko o Pompeovoj parazitskoj demokratiji i navodnoj slobodi.