APSOLUTNI LIDER REPUBLIKANACA: Trampu ubedljiva podrška za revanš, a njegov odgovor ih je još jače digao na noge (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2020. u 17:19

ČAK 54 posto republikanaca izjavilo je da bi glasalo za predsednika Trampa 2024. godine, prema novoj anketi kompanije Morning Konsalt-Politiko.

АПСОЛУТНИ ЛИДЕР РЕПУБЛИКАНАЦА: Трампу убедљива подршка за реванш, а његов одговор их је још јаче дигао на ноге (ФОТО)

Foto: EPA

Anketa je takođe pokazala da je 12% republikanskih glasača reklo da bi radije glasalo za Trampovog potpredsednika Majka Pensa na izborima za 2024. godinu i da bi 8% glasalo za Trampovog sina - Donalda Trampa mlađeg.

Američki novinar Džon Solomon objavio je vest o ovoj anketi na Tviteru, a usledio je retvit i odgovor predsednika Trampa:

- Ali 2020. je daleko od toga da je završena! - napisao je Tramp,aludirajući na to da još ima šanse da pravnim putem izdejstvuje pobedu na predsedničkim izborima koji su održani ove godine.

Anketa

Da li smatrate da je Donald Tramp pokraden na izborima?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

HISTERIJA ZAPADA Lavrov: Insistiranje na porazu Rusije pokazuje njihovu agoniju